Intrebari Frecvente

Cât de repede pot obține bani?
În termen de o oră. Sub rezerva si conditionat de respectarea Termenilor si Conditiilor generale.
Cum pot finaliza împrumutul?
Pur și simplu sunati-ne la 0799 880 155 sau aplica online.
Ce suma pot imprumuta?
BM Auto & ATI Group SRL poate imprumuta de la € 500 - € 100,000 .Sub rezerva si conditionat de respectarea Termenilor si Conditiilor generale.
De ce acte am nevoie?
Pentru a fi eligibil de un împrumut se vor prezenta următoarele documente în original:
-cartea de identitate a proprietarului
-cartea de identitate a autoturismului
-certificatul de înmatriculare a autoturismului (talonul)
-pentru masinile neanmatriculate: factura de provenienta sau contactul de vanzare-cumparare.
Pot vinde bunul cu care am garantat?
Da. Puteti vinde autoturismul cu care ati garantat, va oferim posibilitatea prezentarii acestuia potentialilor clienti, în cadrul parcului nostru auto.
Ce dobanda voi plati?
Dobanda este de 0.3% pe zi, aceasta putand sa scada pana la 0,15%/zi in functie de suma si perioada. Nu există comisioane ascunse.
Ce se intampla cu bunul garantat?
La preluarea autoturismului se fotografiaza interiorul si exteriorul acestuia, in prezenta proprietarului, se noteaza kilometrajul de pe bord, iar apoi autoturismul este pastrat în parcul nostru auto. Parcul este dotat cu camere video si paza non stop, autoturismul fiind în maxima siguranta.
Autoturismul va fi returnat în aceeasi stare în care a fost preluat (aspect, kilometraj și functionare), dupa achitarea imprumutului solicitat si a dobanzii aferente.
Este bunul meu in siguranta?
Dupa incheierea contractului autoturismul va fi pastrat in parcul nostru auto, parc ce este dotat cu camere video și paza non stop, pentru a ne asigura că acesta va putea fi returnat in aceeași stare în care a fost preluat. Puteți vedea autoturismul oricând accesand online camere video sau vă puteți deplasa la sediul nostru.
Care este perioada minima in care pot returna valoarea totala a creditului?
Perioada minima pentru restituirea unui credit este de 14 zile.
Ce se intampla daca nu pot returna imprumutul la timp?
Pentru ca dorim sa va ajutam, aveti 14 zile de gratie, cu acelasi comision. Daca nici cele 14 zile de gratie nu va sunt indeajuns pentru restituirea integrala a imprumutului, puteti opta pentru prelungirea contractului cu inca 30 de zile, achitand doar comisionul pe luna precedenta.
Cand mi se returneaza autoturismul?
Autoturismul va fi returnat dupa achitarea comisionului de imprumut si valoarea creditului solicitat. Nu exista comisioane ascunse.